mijnheer

EEN PLAFOND VOOR ELKE WOONRUIMTE

SYSTEEMWANDEN

Systeemwanden zijn scheidingswanden die veel gebruikt worden in scholen en kantoorgebouwen. Met deze wanden maak je snel en eenvoudig de indeling voor je werkomgeving. Systeemwanden worden meestal gemonteerd onder de aanwezige systeemplafonds. Zo blijft je indeling flexibel en kun je naderhand alles opnieuw indelen tegen relatief lage kosten. Systeemwanden worden op voorrand gemaakt in de juiste maatvoering, zodat ze in een zeer korte bouwtijd geplaatst kunnen worden.

Talloze mogelijkheden

Systeemwanden zijn geheel naar wens en inrichting te plaatsen. De wanden geven vaak geluidsvermindering en kunnen zelfs geluidsdicht zijn. Er kunnen ook glaspanelen in verwerkt worden zodat je meer licht creëert in bepaalde ruimtes.

Er zijn dus tal van verschillende uitvoeringen mogelijk en daarnaast worden systeemwanden compleet met kozijnen en afgemonteerde deuren opgeleverd. Afhankelijk van het type systeemwand kun je kiezen uit verschillende materialen om de wand mee af te werken.

Voordelen van een systeemwand

  • Gemakkelijk te plaatsen en verplaatsen
  • Weinig tot geen hinder tijdens de montage
  • Duurzaam en kwalitatief
  • Flexibel in opstelling en uitvoering
  • Snel en vakkundig te plaatsen
  • Leverbaar in veel verschillende soorten en maten
systeemwand
systeemwanden

Neem vrijblijvend contact met ons op

Op zoek naar een nieuw plafond? Vertoont je huidige plafond gebreken en heeft hij een reparatie nodig? Of wil je je graag laten adviseren over welk soort plafond voor jouw woning geschikt is? Onze specialisten staan graag voor je klaar. Door heel Nederland helpen wij klanten met al hun plafondklussen. Wil je niet teveel betalen voor je klus? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het formulier bovenaan de pagina. Door offertes te vergelijken bespaar je tot wel 40%!