mijnheer

EEN PLAFOND VOOR ELKE WOONRUIMTE

SYSTEEMPLAFONDS

Systeemplafonds bestaan uit een metalen frame met daarin plafondplaten. Het frame van een systeemplafond bestaat uit kantlatten, hoeklijnen, hoofddragers en dwarsprofielen. De ruimte boven blijft bij een systeemplafond toegankelijk. Hierdoor kunnen leidingen en afvoeren makkelijk gerepareerd of vervangen worden. Wanneer er schade is aan een deel van het systeemplafond hoeven alleen de platen vervangen te worden en niet het hele plafond, waardoor de kosten laag blijven.

Voordelen van een systeemplafond

Naast bovenstaande voordelen hebben systeemplafonds nog veel meer te bieden, zoals:

  • Prettige akoestiek; verminderd lawaainiveau
  • Brandweerstand
  • Vochtbestendigheid
  • Hygiëne

Merken

Er zijn vele soorten en merken plafondplaten leverbaar in allerlei afmetingen en kleuren. Een paar voorbeelden van de plafondplaten die wij aanbieden zijn:

  • Armstrong: Amstrong is verkrijgbaar in veel dessins en randafwerkingen en heeft gepaste oplossingen voor iedere toepassing. Daarbij geeft Armstrong 10 jaar garantie op de Prima en 95RV producten.
  • Rockfon: Rockfon plafondplaten staan bekend om hun akoestische eigenschappen. De panelen zijn vormvast, vochtbestendig, hygiënisch en zijn verkrijgbaar in vele kleuren en dessins. Daarbij zijn Rockfon panelen milieuvriendelijk en 100% recyclebaar.
  • Ecophon: Ecophon is gespecialiseerd in systeemplafonds en geluidsabsorptie. Het materiaal van Ecophon wordt op een zo milieuvriendelijke en natuurlijke wijze gewonnen.
systeemplafonds
systeemplafond plaatsen

Neem vrijblijvend contact met ons op

Op zoek naar een nieuw plafond? Vertoont je huidige plafond gebreken en heeft hij een reparatie nodig? Of wil je je graag laten adviseren over welk soort plafond voor jouw woning geschikt is? Onze specialisten staan graag voor je klaar. Door heel Nederland helpen wij klanten met al hun plafondklussen. Wil je niet teveel betalen voor je klus? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het formulier bovenaan de pagina. Door offertes te vergelijken bespaar je tot wel 40%!