mijnheer

EEN PLAFOND VOOR ELKE WOONRUIMTE

SPANPLAFONDS

Een spanplafond is een plafond van opgespannen doek dat is bevestigd aan een frame dat aan de muren zit. Het doek wordt strak gespannen, zodat er geen naden of vouwen zichtbaar zijn. Een spanplafond geeft je woning een strakke en moderne uitstraling. Bij ons heb je tevens een ruime keuze uit speciale sierlijsten om de randen mee af te werken.

Voordelen van een spanplafond

Voordelen die een spanplafond te bieden heeft:

  • Naadloos
  • Geschikt om een bestaand plafond mee weg te werken
  • Veel variaties in kleur en printen
  • Spotjes in het plafond plaatsen waarmee je sfeervolle effecten verkrijgt
  • Onderhoudsarm

Professionals van Plafondcrew

Met een spanplafond is er zoveel keus dat er altijd wel een kleur en print is die perfect in je woonstijl past. Een spanplafond moet door professionals geplaatst worden. Wij leveren voor jou het plafond en installeren het voor je. Wij bieden altijd een snelle en effectieve service.

Plafondcrew is gevestigd door heel Nederland, dus we zijn je altijd snel van dienst. Wij leveren en installeren enkel tegen scherpe prijzen en bieden je daarbij een uitstekende garantie.

spanplafonds
span plafond

Neem vrijblijvend contact met ons op

Op zoek naar een nieuw plafond? Vertoont je huidige plafond gebreken en heeft hij een reparatie nodig? Of wil je je graag laten adviseren over welk soort plafond voor jouw woning geschikt is? Onze specialisten staan graag voor je klaar. Door heel Nederland helpen wij klanten met al hun plafondklussen. Wil je niet teveel betalen voor je klus? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het formulier bovenaan de pagina. Door offertes te vergelijken bespaar je tot wel 40%!