mijnheer

EEN PLAFOND VOOR ELKE WOONRUIMTE

METAL STUD PLAFONDS

Een metal stud plafond bestaat uit een draagsysteem van metalen profielen en gipskarton platen die een naadloos gesloten plafond vormen. Wij bieden de keuze uit verschillende draagsystemen zoals rechtstreeks tegen een houten vloerconstructie, af laten hangen aan de bovenliggende constructie en los gemonteerd van de bovenliggende constructie.

Alles is mogelijk bij Plafondcrew

De keuze van het draagsysteem voor je metal stud plafond is afhankelijk van de bouwsituatie en van je eisen. Plafondcrew helpt je graag verder met meer advies hierover.

De vele mogelijkheden van een metal stud plafond maken het in verschillende situaties een goede keuze. Het is namelijk brandwerend, warmte isolerend, geluidsisolerend en kan in diverse vormen gemaakt worden. Metal stud plafonds worden voornamelijk toegepast in woningen en winkels met een exclusieve uitstraling

De voordelen van een metal stud plafond

  • geluidsisolerend
  • brandwerend
  • warmte isolerend
  • flexibel toepasbaar
  • snelle en droge montage
  • glad en vlak

Door onze ruime keuze in ophangsystemen, plaatdiktes en isolatiediktes kunnen we je metal stud plafond volledig aanpassen op jouw situatie en wensen.

metal stud plafond
metal stud plafond plaatsen

Neem vrijblijvend contact met ons op

Op zoek naar een nieuw plafond? Vertoont je huidige plafond gebreken en heeft hij een reparatie nodig? Of wil je je graag laten adviseren over welk soort plafond voor jouw woning geschikt is? Onze specialisten staan graag voor je klaar. Door heel Nederland helpen wij klanten met al hun plafondklussen. Wil je niet teveel betalen voor je klus? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het formulier bovenaan de pagina. Door offertes te vergelijken bespaar je tot wel 40%!