mijnheer

EEN PLAFOND VOOR ELKE WOONRUIMTE

LAMELLENPLAFONDS

Een lamellenplafond is gemaakt van langwerpige aluminium panelen en is daarom een uiterst geschikte oplossing voor nattere ruimtes zoals bijvoorbeeld de badkamer of de keuken. Het is gemakkelijk te onderhouden, eenvoudig te monteren en erg duurzaam. Een uitstekende keuze dus als je op zoek bent naar een nieuw plafond.

Kenmerken van lamellen plafonds

Een lamellenplafond is een veelzijdige oplossing. Zo heb je de keuze uit heel veel kleuren en is het mogelijk te experimenteren met de breedte en de richting van de lamellen. Ook kun je kiezen tussen open of gesloten voegen, naargelang je smaak en interieur. Lamellen plafonds kunnen leidingen of kabels op een eenvoudige manier afschermen. Ze zijn ook een goede oplossing om je oude plafond weg te werken. Natuurlijk kan iedere soort verlichting op een snelle en professionele manier ingebouwd worden. Een aantal kenmerken van dit type plafond:

  • Vochtbestendig
  • Weinig onderhoud
  • Luxe en warme uitstraling
  • Eenvoudig te monteren
  • Duurzame kwaliteit
  • Goede akoestiek

Voor particulieren en bedrijven

Aluminium lamellen plafonds zijn geschikt voor zowel utiliteitsbouw als woningbouw. In de utiliteitsbouw worden ze meestal gebruikt in entrees, showrooms, badkamers en toiletten. In de particulieren sector komen ze vooral voor in toiletten, keukens en badkamers of als design plafond. Een veelzijdig type plafond dus!

badkamerplafonds
lamellenplafond

Neem vrijblijvend contact met ons op

Op zoek naar een nieuw plafond? Vertoont je huidige plafond gebreken en heeft hij een reparatie nodig? Of wil je je graag laten adviseren over welk soort plafond voor jouw woning geschikt is? Onze specialisten staan graag voor je klaar. Door heel Nederland helpen wij klanten met al hun plafondklussen. Wil je niet teveel betalen voor je klus? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het formulier bovenaan de pagina. Door offertes te vergelijken bespaar je tot wel 40%!