mijnheer

EEN PLAFOND VOOR ELKE WOONRUIMTE

GIPSPLAFONDS

Een gipsplafond is een stevig en brandwerend plafond met een geluiddempend en akoestisch effect. Ben je op zoek naar een neutraal en tijdloos plafond, dan is een gipsplafond voor jou de aangewezen keuze. Een gipsplafond bestaat uit een draagsysteem van metalen profielen en gipskarton platen die een gesloten plafond vormen. Afhankelijk van de bouwsituatie kun je voor verschillende draagsystemen kiezen.

Voordelen van een gipsplafond

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een gipsplafond. Zo kun je kiezen voor een naadloos plafond maar ook voor patronen om een creatief en verrassend resultaat te creëren. De meeste gipsplafonds bestaan uit een draagsysteem van metal stud profielen.

Gipsplafonds hebben dezelfde voordelen als gipswanden. Een bijkomend voordeel is dat de metaalconstructies veel lichter zijn dan houten constructies, die gemakkelijker gaan doorhangen. Met gipsplaten is het ook mogelijk om gebogen plafonds te creëren.
Enkele voordelen van een gipsplafond:

  • Naadloos
  • Brandwerend
  • Snelle en droge montage
  • Warmte en geluidsisolerend
  • Veel mogelijkheden

Plafondcrew levert en monteert gipsplafonds voor iedere gewenste ruimte en voor verschillende toepassingen. Gipsplafonds hebben een brandvertragend, warmte isolerend en geluiddempend effect en zijn akoestisch regulerend. Dit maakt ze een uitstekende plafondkeuze voor verschillende situaties. Bovendien heeft het gips ook een positief effect op het binnenklimaat.

gipsplafond

Neem vrijblijvend contact met ons op

Op zoek naar een nieuw plafond? Vertoont je huidige plafond gebreken en heeft hij een reparatie nodig? Of wil je je graag laten adviseren over welk soort plafond voor jouw woning geschikt is? Onze specialisten staan graag voor je klaar. Door heel Nederland helpen wij klanten met al hun plafondklussen. Wil je niet teveel betalen voor je klus? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het formulier bovenaan de pagina. Door offertes te vergelijken bespaar je tot wel 40%!