mijnheer

EEN PLAFOND VOOR ELKE WOONRUIMTE

Een plafond uit Delft

Woon je in Delft en zoek je een nieuw plafond of tussenwand? Onze experts staan klaar om je zo goed mogelijk te helpen. Dit doen we door je nieuwe plafond overal te leveren en te monteren. Op die manier krijg je uitstekende kwaliteit van een scherpe prijs. Combineer dat met onze jarenlange ervaring en je zult zien: Plafondcrew is (ook voor bedrijven) de beste plafondhulp van Delft.

MDF: slim en strak

Twijfel je welke soort plafond je neemt? Veel mensen in Delft gaan voor het strakke MDF-plafond. Een slimme keuze, want wij kunnen het MDF meteen onder je bestaande plafond monteren. We hoeven dan niets te slopen, dus die kosten bespaar je al. MDF is makkelijk in onderhoud en waterdicht door de zogeheten PE-folie die we plaatsen.

HDF: plafond voor de badkamer

Zoek je een plafond voor in je badkamer in Delft? In dat geval is HDF een slimme keuze. HDF bestaat namelijk uit panelen die onzichtbaar op elkaar aansluiten. Daarnaast is het materiaal makkelijk te onderhouden en hoeven we het niet te stukken of schilderen.

Hout: natuurlijk in Delft

Zijn natuurlijke materialen je ding? Onze vakmannen in Delft plaatsen ook houten plafonds. Deze bestaan uit fijn bezaagde delen vurenhout. We leveren ook een variant in de houtsoort ajous. Handig: dit plafond kunnen we zo smal of breed mogelijk voor je maken en ook de profileringen van het hout passen we per plafond aan. Hout zet je bovendien makkelijk in de olie of lak.

Kunststof: sfeervol plafond

Wil je graag wat extra’s toevoegen aan je woonruimte? Dan ben je niet alleen: steeds meer mensen in Delft kiezen voor het sfeervolle kunststofplafond. Wij plaatsen dit plafond in verschillende ruimtes, bijvoorbeeld in je badkamer. Kunststof is bovendien makkelijk te onderhouden.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Onze plafonds

Bij Plafondcrew leveren we allerlei verschillende soorten plafonds en is er voor ieder wat wils. Het onderstaande is slechts een kleine greep uit onze mogelijkheden. 

badkamerplafond
Badkamerplafonds

Voor je badkamer is het belangrijk dat je plafond vochtbestendig is. Kies daarom voor een van onze hoogwaardige plafonds.

spanplafond
Spanplafonds

Een spanplafond geeft je woning een strakke uitstraling. Wij hebben spanplafonds in vele maten en kleuren.

systeemplafond
Systeemplafonds

Systeemplafonds kom je overal tegen en dat is niet voor niets. Ze hebben talloze voordelen en zijn bij ons scherp geprijsd.

Spanplafond: snel gemonteerd in Delft

Het grote voordeel van een spanplafond is dat het een mooi egaal vlak creëert. We maken dit plafond, tot een breedte van max 5,10 meter, zonder naden. Spanplafond is daarnaast ideaal vanwege het feit dat het brand, schimmel en vocht afweert. Je kunt het materiaal ook makkelijk reinigen en voorzien van een nieuw likje verf. Kies je een spanplafond, dan krijg je tien jaar garantie. Daarnaast monteren onze specialisten in Delft dit plafond in slechts één dag.

Systeemplafond: beste deal voor bedrijven

Veel bedrijven in Delft weten het al: met een systeemplafond hebben ze de beste deal te pakken. Dit extreem handige plafond bezorgt hun ruimte een frisse look tegen een scherpe prijs. Dat wil jij toch ook? Een systeemplafond dempt geluid, vertraagt een mogelijke brand en isoleert goed. Dankzij dat laatste zullen de stookkosten op je energierekening verminderen. Een plafond met kriskras losse draadjes en een wirwar aan buisjes, dat wil je niet. Kies je voor een systeemplafond, dan werken we die zaken netjes voor je weg. We letten er natuurlijk wel op dat je er, mocht dat nodig zijn, makkelijk bij kunt.

Aluminium plafond

Wil jij je badkamer nog unieker en sfeervoller maken? Dan is een aluminium plafond de uitkomst. Je kunt er jarenlang mee vooruit: het aluminium houdt vocht tegen, is makkelijk te onderhouden en duurzaam. En heb jij ook altijd last van condens in je badkamer? Met aluminium is dat gelukkig verleden tijd. De plafondpanelen passen zich direct aan de omgevingstempratuur aan. Wanneer je binnen een paar jaar toe bent aan een nieuwe kleur in je badkamer, plaats je eenvoudig zelf nieuwe panelen. kan je bovendien heel makkelijk zelf nieuwe panelen plaatsen.

Wat zeggen onze klanten?

Via via ben ik bij jullie terecht gekomen. Erg handige site als je meerdere offertes wilt vergelijken. Dankzij jullie kijk ik nu op tegen een prachtig spanplafond in mijn woonkamer. Reuze bedankt voor de prettige service.

Jesse Aalts - Heemstede

Voor ons nieuwe huis wilden we in onze woonkamer een strak spanplafond aan laten brengen. Plafondcrew was een geweldige hulp in dit proces. Dankzij jullie handige offertes vonden we precies de juiste vakman.

Maxim Jaceps - Den Bosch

Het plafond in onze keuken was hier en daar wat beschadigd. Een specialist van Plafondcrew is bij ons komen kijken en gaf ons goede adviezen over wat te doen. Bedankt Plafondcrew voor de service.

Mark Mater - Zwijndrecht

Neem vrijblijvend contact met ons op

Op zoek naar een nieuw plafond? Vertoont je huidige plafond gebreken en heeft hij een reparatie nodig? Of wil je je graag laten adviseren over welk soort plafond voor jouw woning geschikt is? Onze specialisten staan graag voor je klaar. Door heel Nederland helpen wij klanten met al hun plafondklussen. Wil je niet teveel betalen voor je klus? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het formulier bovenaan de pagina. Door offertes te vergelijken bespaar je tot wel 40%!