mijnheer

EEN PLAFOND VOOR ELKE WOONRUIMTE

Plafonds in Berkel-Enschot

In Berkel-Enschot zijn wij de specialist op het gebied van plafond- en wandsystemen. Wij werken met uitsluitend gemotiveerde specialisten, met jarenlange ervaring op het gebied van advies, levering en montage. Wij leveren en monteren plafonds van diverse materialen zoals MDF, hout of kunststof en de meest uiteenlopende afmetingen. Weet je zelf nog niet precies welk plafond het meest geschikt is voor jouw ruimte? Geen probleem! Samen met jou zoeken wij de beste optie voor jouw plafond in huis of in je bedrijf. Wij gaan voor een prettige samenwerking en een perfect eindresultaat!

MDF, onderhoudsvriendelijk en snelle montage

Een plafond van MDF is zeer populair in Berkel-Enschot. Eén van de redenen hiervoor is omdat deze variant zeer onderhoudsvriendelijk is; een doekje met lauwwarm water verwijdert alle vlekken, stof haal je eenvoudig weg met een stofzuiger. Dankzij de PE-folie is dit plafond vochtbesteding en geschikt voor elke badkamer. Om een plafond van MDF te plaatsen, hoeven wij de huidige laag niet verwijderen. Deze plaatsen wij over het bestaande plafond. Dit maakt de gehele montage prijsvriendelijk.

Een strak plafond van HDF

Een plafond van HDF is speciaal ontworpen voor vochtige ruimtes in Berkel-Enschot, zoals badkamers en keukens. Door de onzichtbare sluiting van de panelen geeft het geheel een strakke uitstraling aan jouw woonruimte. Intensief onderhoud zoals stuken of schilderen is niet nodig.

Geef jouw woonruimte in Berkel-Enschot sfeer

Een houten plafond geeft meteen een warme sfeer aan jouw ruimte. We bieden verschillende soorten hout aan, zoals fijn bezaagde vuren delen of de houtsoort ayous. Jij beslist de breedtes en profileringen van het plafond. Er is dus altijd sprake van maatwerk.

Kunststof plafonds

Steeds vaker plaatsen wij in Berkel-Enschot kunststof plafonds. Dit ziet er niet alleen netjes en sfeervol uit, het is ook nog eens onderhoudsvriendelijk en geschikt voor bijna alle ruimtes.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Onze plafonds

Bij Plafondcrew leveren we allerlei verschillende soorten plafonds en is er voor ieder wat wils. Het onderstaande is slechts een kleine greep uit onze mogelijkheden. 

badkamerplafond
Badkamerplafonds

Voor je badkamer is het belangrijk dat je plafond vochtbestendig is. Kies daarom voor een van onze hoogwaardige plafonds.

spanplafond
Spanplafonds

Een spanplafond geeft je woning een strakke uitstraling. Wij hebben spanplafonds in vele maten en kleuren.

systeemplafond
Systeemplafonds

Systeemplafonds kom je overal tegen en dat is niet voor niets. Ze hebben talloze voordelen en zijn bij ons scherp geprijsd.

Spanplafonds voor bedrijven in Berkel-Enschot

Zoek je een plafond voor je bedrijfsruimte in Berkel-Enschot? Een spanplafond heeft in dit geval wat je zoekt: brandwerend, afwasbaar, schimmelwerend en het geheel voorzie je eenvoudig van een nieuw likje verf. Een spanplafond is naadloos over een maximale breedte van 5.10 meter. Kies je voor een spanplafond? Dan krijg je bij ons 10 jaar garantie. En we monteren het in slechts één dag in jouw bedrijfsruimte in Berkel-Enschot.

Praktische systeemplafonds

Een systeemplafond is vooral de praktische variant voor kantoren en andere bedrijfsruimtes in Berkel-Enschot. Onze specialisten maken buizen, leidingen en bedrading onzichtbaar, maar zijn nog wel binnen bereik. Ook werkt een systeemplafond brandvertragend, geluiddempend en voorziet het de ruimte van uitstekende isolatie. Je bestelt eenvoudig nieuwe platen voor je systeemplafond. Vervangen gaat zonder ingrijpende werkzaamheden of sloopkosten. Voor een systeemplafond bieden wij in Berkel-Enschot een scherpe prijs en een snelle service!

Aluminium plafond

Wil je iets bijzonders, kies dan voor een aluminium plafond. In Berkel-Enschot zijn platen in verschillende kleuren verkrijgbaar en daarmee bepaal jij je eigen unieke sfeer in jouw woon- of bedrijfsruimte in Berkel-Enschot. Deze wissel je eenvoudig om voor andere exemplaren wanneer het tijd is voor een andere kleurtje. Dit plafond is onderhoudsvriendelijk, duurzaam en vochtbestendig. Condensvorming is niet aan de orde, het materiaal past zich aan de omgevingstemperatuur aan. Ideaal wanneer jij je woning in Berkel-Enschot wilt opleuken met een kleurrijke badkamer!

Wat zeggen onze klanten?

Een spanwand met opdruk leek ons wel mooi voor onze woonkamer. Daarom offertes bij jullie opgevraagd en informatie ingewonnen. De prijzen vielen ons reuze mee! Uiteindelijk gekozen voor een bedrijf hier vlak bij ons...

Luca Oosterhout - Joure

Onze badkamer had een nieuw plafond nodig. Daarom bij jullie geinformeerd over de mogelijkheden van een lamellen plafond. Naar aanleiding van de mooie offerte gekozen voor jullie specialist. We zijn erg tevreden...

Davey Klein - Den Bosch

Via via ben ik bij jullie terecht gekomen. Erg handige site als je meerdere offertes wilt vergelijken. Dankzij jullie kijk ik nu op tegen een prachtig spanplafond in mijn woonkamer. Reuze bedankt voor de prettige service.

Alex Dorsman - Staphorst

Neem vrijblijvend contact met ons op

Op zoek naar een nieuw plafond? Vertoont je huidige plafond gebreken en heeft hij een reparatie nodig? Of wil je je graag laten adviseren over welk soort plafond voor jouw woning geschikt is? Onze specialisten staan graag voor je klaar. Door heel Nederland helpen wij klanten met al hun plafondklussen. Wil je niet teveel betalen voor je klus? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het formulier bovenaan de pagina. Door offertes te vergelijken bespaar je tot wel 40%!