mijnheer

EEN PLAFOND VOOR ELKE WOONRUIMTE

BADKAMERPLAFONDS

Het plafond van de badkamer wordt vaak over het hoofd gezien. Onterecht, want een plafond heeft wel degelijk effect op de uitstraling van de badkamer. Je hebt bij ons een ruime keus aan materialen, zoals aluminium en MDF en merken zoals Luxalon. Hieronder vind je de belangrijkste kenmerken van de beide materialen.

Aluminium: perfect voor in je badkamer

Een aluminium plafond is zeer geschikt in vochtige ruimtes. Aluminium is vochtbestendig, roestvrij en onderhoudsvrij en daarmee een ideaal plafond voor in de badkamer. Daarnaast is aluminium duurzaam en stijlvol. Je hebt bij ons de keuze uit meer dan 40 kleuren. Een badkamerplafond bestaat uit losse lamellen die verkrijgbaar zijn in verschillende breedtes. Wanneer je dat combineert creëer je een geheel uniek plafond.

MDF

MDF panelen staan bekend om hun sfeer en uitstraling. Je hebt met MDF keuze uit exclusieve kleuren en finishes. De plafonds zijn eenvoudig te onderhouden, vochtbestendig en stootvast. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en de panelen kunnen zowel recht als diagonaal gemonteerd worden. Doordat er zoveel keus in kleur, breedtes en montage is krijg je een uniek plafond dat aan al uw wensen voldoet.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij zijn werkzaam in heel Nederland, dus we staan altijd snel bij je voor de deur. Onze vakmannen gaan snel en effectief te werk, altijd tegen een scherpe prijs. Daarnaast krijg je natuurlijk een uitstekende garantie op je plafond. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

badkamerplafonds
plafond badkamer

Neem vrijblijvend contact met ons op

Op zoek naar een nieuw plafond? Vertoont je huidige plafond gebreken en heeft hij een reparatie nodig? Of wil je je graag laten adviseren over welk soort plafond voor jouw woning geschikt is? Onze specialisten staan graag voor je klaar. Door heel Nederland helpen wij klanten met al hun plafondklussen. Wil je niet teveel betalen voor je klus? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het formulier bovenaan de pagina. Door offertes te vergelijken bespaar je tot wel 40%!